Home Keynote Speakers
Keynote Speakers PDF Print E-mail

Professor Vincent Icke, Olanda,  este profesor de cosmologie la Universitatea din Amsterdam si  profesor de astrofizica teoretica la Universitatea din Leiden,  profesor in cadrul grupului de cercetare Sterrevocht Leiden.  Autor al cartii The Force of Simetry (1995); este colaborator al televiziunii olandeze pentru emisiuni de stiinta.

Dr. Michael A. Rappenglück MA, Germania, este doctor in Istoria Astronomiei, vicepresedinte al Asociatiei Europene pentru Astronomie in Cultura (European Society for Astronomy in Culture – SEAC), membru al CIRS (Chiemgau Impact Research Team), membru al ISAAC (The International Society for Archaeastronomy and Astronomy in Culture), colaborator al televiziunii germane pentru programe de stiinta.

Alexandru Mironov, Romania, este presedinte al Asociatiei Oamenilor de Stiinta din Romania, presedinte al ProConsSF – organizatie a scriitorilor de Science Fiction, Ministru al Tineretului si Sportului intre 1993 si 1996, Secretar general al Comisiei Nationale a Romaniei pentru UNESCO intre 2001 – 2008, renumit jurnalist de stiinta, membru al Uniunii Scriitorilor din Romania, autor a numeroase articole si carti de promovare a stiintei (Enigmatic, Pamantul – 1977, Proiecte planetare – 1985, in colaborare cu Alexandru Boiu, Intamplari din mileniul III – 1987, Laboratoarele lumii – 1992, in direct cu NASA – 2007).

Last Updated on Friday, 03 December 2010 09:20
 
Conference Comunicare.ro, Powered by Joomla!; Joomla templates by SG web hosting