Home Presa
Presa PDF Print E-mail
Vineri, 3 decembrie 2010

Invitatie presa

 

Prima conferinta de comunicare a stiintei din Romania

 

Facultatea de Comunicare si Relatii Publice din cadrul Scolii Nationale de Studii Politice si Administrative (SNSPA) in parteneriat cu Unitatea Executiva pentru Finantarea Invatamantului Superior, a Cercetarii, Dezvoltarii si Inovarii (UEFISCDI) sub egida Academiei Romane si a Autoritatii Nationale pentru Cercetare Stiintifica (ANCS) va invita sa luati parte la primul atelier de lucru (workshop) dedicat comunicarii stiintei cu titlul 'Stiinta comunicarii pentru comunicarea stiintei' (SC4CS).

Atelierul de lucru este organizat la Bucuresti, in perioada 6-7 decembrie 2010 si este gazduit de Biblioteca Academiei Romane, Calea Victoriei 125.

Evenimentul reprezinta un spatiu al dialogului si al schimbului de idei intre jurnalisti, specialisti in relatii publice, cercetatori si profesori universitari din Romania si de peste hotare. In cadrul evenimentului vor fi identificate cele mai bune modalitati pentru diseminarea, promovarea si prezentarea rezultatelor cercetarilor stiintifice publicului larg, ca obiectiv fundamental al comunicarii de stiinta. Vor fi identificate moduri concrete de colaborare intre universitati – institutele de cercetare si mass media pentru promovarea stiintei, precum si cele mai eficiente instrumente si parghii pentru promovarea comunicarii de stiinta.

Va rugam sa confirmati participarea la eveniment la urmatoarea adresa de email: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Persoana de contact:

Lector univ. dr. Irina Stanciugelu

Mobil: 0740177188

 

Pagini web:

http://www.comunicare.ro

http://www.academiaromana.ro

http://www.uefiscdi.ro

http://www.ancs.ro

Last Updated on Friday, 03 December 2010 08:52
 
Conference Comunicare.ro, Powered by Joomla!; Joomla templates by SG web hosting